'); holder.appendChild(editor); holder.appendChild(hosting); holder.appendChild(extras); document.body.appendChild(holder); window.removeEventListener('keydown', openVevDebug); } window.addEventListener('keydown', openVevDebug);
Pizzaen er toppet med en spesialsaus laget med pomodori italiani, altså intenst smakfulle, italienske tomater – og mozzarella, edamer, Provolone og blåmuggost.
Per 100g
Energi: 941 KJ (225 kcal)
Fett: 8,6 g
- Hvorav mettede fettsyrer: 3,8 g
Karbohydrater: 25,6 g
- Hvorav sukkerarter: 1,5 g
Protein: 10,5 g
Salt: 0,8 g
1. Varm opp ovnen til 220°C ved over- og undervarme eller 200°C ved varmluft.
2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.
3. Stek pizzaen midt i ovnen i 8-10 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.
Hvetemel, ost, blåmuggost, soya, melk.
IINGREDIENSER: Hvetemel, ost 23,4 % (edamer 13 %, mozzarella 5,2 %, Provolone 2,6 %, fast ost 2,6 %), knuste tomater, vann, saus med blåmuggost 6,5 % (blåmuggost 3,9 % (melk, salt, melkesyrekultur, mikrobiell løpe, Penicillium roqueforti), vann, maisstivelse), extra virgin olivenolje, tørkete potetflak, gjær, salt, olivenolje, provencalsk krydder (timian, rosmarin, oregano, salvie, basilikum), sukker, oregano, basilikum, maisstivelse.
Kan inneholde spor av soya.