4 CHEESES

Pizzaen er toppet med en spesialsaus laget med pomodori italiani, altså intenst smakfulle, italienske tomater – og mozzarella, edamer, Provolone og blåmuggost.

NÆRINGSINNHOLD

Per 100g

Energi: 941 KJ (225 kcal)

Fett: 8,6 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 3,8 g

Karbohydrater: 25,6 g

- Hvorav sukkerarter: 1,5 g

Protein: 10,5 g

Salt: 0,8 g

TILBEREDNING

1. Varm opp ovnen til 220°C ved over- og undervarme eller 200°C ved varmluft.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 8-10 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.


ALLERGENER:

Hvetemel, ost, blåmuggost, soya, melk.

IINGREDIENSER: Hvetemel, ost 23,4 % (edamer 13 %, mozzarella 5,2 %, Provolone 2,6 %, fast ost 2,6 %), knuste tomater, vann, saus med blåmuggost 6,5 % (blåmuggost 3,9 % (melk, salt, melkesyrekultur, mikrobiell løpe, Penicillium roqueforti), vann, maisstivelse), extra virgin olivenolje, tørkete potetflak, gjær, salt, olivenolje, provencalsk krydder (timian, rosmarin, oregano, salvie, basilikum), sukker, oregano, basilikum, maisstivelse.

Kan inneholde spor av soya.

Peppes_Italian_4cheeses_3D_mockup.png