Bestselger fra restaurant med legendariske Peppes-kjøttboller, sjampinjong og paprika.
Per 100g
Energi: 862 KJ (204 kcal)
Fett: 7,6 g
- Hvorav mettede fettsyrer: 2,5 g
Karbohydrater: 28,7 g
- Hvorav sukkerarter: 1,7 g
Protein: 8,9 g
Salt: 0,7 g
1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.
2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.
3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.
Hvetemel, ost, og soya.
INGREDIENSER: Hvetemel, knuste tomater, ost 12,8 % (edamer, mozzarella), vann, kjøttboller 6,6 %(storfekjøtt, fett av storfe, vann, soyaprotein, maisstivelse, salt, hvitpepper, hvitløk, ertestivelse, sukker, persille, dekstrose, antioksidant (natriumaskorbat), sopp 3,2 %, grønn paprika 2,7 %, solsikkeolje, grillet rød paprika 1,8 %, extra virgin olivenolje, tørkede potetflak, krydder (bl.a hvitløk, pepper, oregano), gjær, salt, olivenolje, persille, hvitløk, maisstivelse og løk.
Kan inneholde spor av soya.