Mange av oss ønsker å spise mindre kjøtt. Nå blir det lett å ha en «meatfree Monday». Vi har toppet vår vegetarpizza med marinert sopp og cherrytomater.
Per 100g
Energi: 876 KJ (208 kcal)
Fett: 6,7 g
- Hvorav mettede fettsyrer: 2,5 g
Karbohydrater: 28,6 g
- Hvorav sukkerarter: 2,2 g
Protein: 7,8 g
Salt: 0,5 g
1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.
2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.
3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.
Hvetemel, ost, og soya.
INGREDIENSER: Hvetemel, knuste tomater, ost (mozzarella, fast ost), vann, marinert sjampinjong 4,5 % (sjampinjong, olivenolje, vann, persille, salt, løk, hvitløk), rødløk 3,6 %, cherrytomater 3,6 %, grønn paprika 1,8 %, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, grillet gul paprika 1,3 %, grillet rød paprika 1,3 %, tørkete potetflak, krydder (bl.a. hvitløk, pepper, oregano), gjær, salt, provencalsk krydder (timian, rosmarin, oregano, salvie, basilikum), maisstivelse.
Kan inneholde spor av soya.