CHICACO GREEN

Mange av oss ønsker å spise mindre kjøtt. Nå blir det lett å ha en «meatfree Monday». Vi har toppet vår vegetarpizza med marinert sopp og cherrytomater.


NÆRINGSINNHOLD

Per 100g

Energi: 876 KJ (208 kcal)

Fett: 6,7 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 2,5 g

Karbohydrater: 28,6 g

- Hvorav sukkerarter: 2,2 g

Protein: 7,8 g

Salt: 0,5 g

TILBEREDNING

1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

ALLERGENER

Hvetemel, ost, og soya.

INGREDIENSER: Hvetemel, knuste tomater, ost (mozzarella, fast ost), vann, marinert sjampinjong 4,5 % (sjampinjong, olivenolje, vann, persille, salt, løk, hvitløk), rødløk 3,6 %, cherrytomater 3,6 %, grønn paprika 1,8 %, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, grillet gul paprika 1,3 %, grillet rød paprika 1,3 %, tørkete potetflak, krydder (bl.a. hvitløk, pepper, oregano), gjær, salt, provencalsk krydder (timian, rosmarin, oregano, salvie, basilikum), maisstivelse.

Kan inneholde spor av soya.

Peppes_50_Classic_ChicagoGreen_3D_mockup.png