Font
Material property, Brown, Pink, Red

Peppes Crunchy Style, Ham & Mushroom

Staple food, Ingredient, Recipe, Pizza, Cuisine


Peppes Crunchy Style er en klassisk napolitansk pizza, hvor bunnen er det karakteristiske for produktet. Skorpen er tykk, luftig og knasende sprø. Bunnen er ellers mellomtykk, akkurat sånn en napolitansk pizza bør være. Bunnen er hevet i 24 timer som gjør den luftig og sprø, og i tillegg forstekt i glovarm vedfyrt stenovn. Alt for et perfekt sluttresultat. Buon appetito!

NÆRINGSINNHOLD

Per 100 gram

Energi: 806 KJ (191 kcal)

Fett: 4,4 g

Karbohydrater: 27 g

- Hvorav sukkerarter: 1,4 g

Protein: 9,9 g

Salt: 1,4 g

TILBEREDNING

1.Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme eller 200°C ved varmluft.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter til osten er gyllen. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

TIPS! For et enda bedre resultat, la pizzaen tine mens ovnen blir varm.

ALLERGENER:

Hvetemel, ost, soya og sennep.





Ingredienser: Hvetemel, knuste tomater, vann, edamerost 11%, kokt skinke 10% (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, maltodekstrin, antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt) , krydderekstrakt (hvitløk, macis, pepper) , røkaroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt) ) , sjampinjong 5%, extra virgin olivenolje, krydder (bl. a. hvitløk, pepper, oregano, sitrusfiber) , salt, gjær, og maisstivelse.