DOWNTOWN PEPPERONI

Kombinasjonen av den pikante Peppes-sausen, rause mengder med pepperoni, både skiver og terninger, og ananas, er laget for den halvdelen av Norges befolkning som er for ananas på pizza.

 

NÆRINGSINNHOLD

Per 100 g

Energi: 1019 KJ (243 kcal)

Fett: 10 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 3,9 g

Karbohydrater: 28 g

- Hvorav sukkerarter: 2,6 g

Protein: 9,4 g

Salt: 1,1 g

TILBEREDNING

1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.


ALLERGENER:

Hvetemel, melk, kan inneholde spor av soya.

Ingredienser: Hvetemel, vann, knuste tomater, mozzarella (melk, salt, mikrobiell løpe, melkesyrekultur), pepperoni 7,9% (svinekjøtt, svinefett,salt, dekstrose, krydderekstrakt (paprika, pepper), krydder (cayennepepper,hvitløk, chilipepper, paprika), antioksidanter (natriumaskorbat,rosmarinekstrakt), konserveringsmiddel (natriumnitritt), røkaroma), ananas 5,2%(ananas, vann, sukker, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), extra virginolivenolje, solsikkeolje, tørkete potetflak, krydder (bl.a. hvitløk, pepper,oregano), gjær, salt, provencalsk krydder (timian, rosmarin, oregano, salvie,basilikum), maisstivelse.