FARMER'S
MEAT

Staple food, Ingredient, Recipe, Cuisine


En smakfull pizza med store skiver av deilig, ekte skinke og biter av bacon – og selvfølgelig med den unike smaken av Peppes, hemmeligheten ligger i sausen! Dette er en klassisk kombinasjon som vil falle i smak for hele familien.  

NÆRINGSINNHOLD

Per 100 g

Energi: 992 KJ (237 kcal)

Fett: 8,2 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 3,2 g

Karbohydrater: 30 g

- Hvorav sukkerarter: 1,6 g

Protein: 10,4 g

Salt: 0,8 g

TILBEREDNING

1.Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme eller 200°C ved varmluft.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter til osten er gyllen. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

TIPS! For et enda bedre resultat, la pizzaen tine mens ovnen blir varm.


ALLERGENER:

Hvetemel, melk, kan inneholde spor av soya.





Ingredienser: Hvetemel, mozzarella (melk, salt, mikrobiell løpe, melkesyrekultur), knuste tomater, vann, kokt skinke 9,5% (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, maltodekstrin, antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), krydderekstrakt (hvitløk, macis, pepper), røkaroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt)), røkt bacon 3,8% (svinekjøtt, salt, dekstrose, røkaroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, antioksidant (natriumisoaskorbat), konserveringsmidler (kaliumnitrat, natriumnitritt), krydder (løpstikke, løk)), extra virgin olivenolje, solsikkeolje, tørkete potetflak, krydder (bl.a. hvitløk, pepper, oregano), gjær, salt, provencalsk krydder (timian, rosmarin, oregano, salvie, basilikum), maisstivelse.