PEPPES SQUARE
HALF'N HALF PEPPERONI
Familiepizza med en halvdel ekte saftig skinke og en halvdel ekte pepperoni. Bunnen på pizzaen er en såkalt «New York style» - bunn, en knasende sprø og luftig mellomtykk bunn, midt mellom en klassisk italiensk og en typisk amerikansk bunn. Denne er hevet i 24 timer som gjør den luftig og sprø, og i tillegg forstek i glovarm vedfyrt stenovn. Alt for et perfekt sluttresultat.
NÆRINGSINNHOLD
Per 100g
Energi: 986 kJ / 235 kcal
Fett: 9,3 g
- Hvorav mettede fettsyrer: 4 g
Karbohydrater: 26 g
- Hvorav sukkerarter: 1,5 g
Protein: 11 g
Salt: 1,0 g
TILBEREDNING
1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.
2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.
3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.
ALLERGENER
Hvetemel, ost, sennep og soya.
INGREDIENSER: Hvetemel, knuste tomater, ost 19,2% (edamer) vann, kokt skinke 6,7% (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, maltodekstrin, antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), krydderekstrakt (hvitløk, macis, pepper), røkaroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt)), pepperoni 3,3% (svinekjøtt, svinefett, salt, dekstrose, krydderekstrakt (paprika, pepper), krydder (cayennepepper, hvitløk, chilipepper, paprika), antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), konserveringsmiddel (natriumnitritt), røkaroma), solsikkefrøolje,extra virgin olivenolje, krydder (bl.a. hvitløk, pepper, oregano),tørkete potetflak, gjær, salt og maisstivelse. Kan inneholde spor av soya og sennep.
