Pizzaen er toppet med en spesialsaus laget med pomodori italiani, altså intenst smakfulle, italienske tomater, skiver av skinke og mozzarella, pesto av basilikum og cherrytomater, samt revet edamer.
Per 100g
Energi: 857 KJ (205 kcal)
Fett: 7,9 g
- Hvorav mettede fettsyrer: 3,6 g
Karbohydrater: 23,4 g
- Hvorav sukkerarter: 1,6 g
Protein: 9,2 g
Salt: 0,9 g
1. Varm opp ovnen til 220°C ved over- og undervarme eller 200°C ved varmluft.
2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.
3. Stek pizzaen midt i ovnen i 8-10 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.
Hvetemel, ost, og soya.
INGREDIENSER: Hvetemel, knuste tomater, ost 17,4 % (edamer 9,3 %, skivet mozzarella 8,1 %), kokt skinke 9,3 % (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, maltodekstrin, antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), krydderekstrakt (hvitløk, macis, pepper), røkaroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt)), vann, skivete cherrytomater 4,7 %, basilikumpesto 4,7 % (vann, olivenolje, basilikum 0,5 %, spinat, fast ost, hvitløk, maisstivelse), extra virgin olivenolje, olivenolje, tørkete potetflak, gjær, basilikum, salt, sukker, oregano, maisstivelse. Kan inneholde spor av soya.