Font
Material property, Brown, Pink, Red

SNACKPIZZA
PEPPERONI

Et perfekt lite måltid å ha på lur i fryseren - til glede for både store og små.

NÆRINGSINNHOLD

Per 100 g

Energi: 1062 KJ (254 kcal)

Fett: 9,0 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 4,9 g

Karbohydrater: 29,6 g

- Hvorav sukkerarter: 2,3 g

Kostfiber: 1,5 g

Protein: 12,5 g

Salt: 1,6 g

TILBEREDNING I STEKEOVN

1.Ta ut pizzaen av fryseren. Varm opp ovnen til 215 °C varmluft, eller 225 °C over/ undervarme.

2. Fjern plasten og sett pizzaen på bakepapir på stekebrett

3. Sett midt i ovnen og stek til osten er gylden.

- Ca. 8 min. ved varmluft eller ca. 10 min ved over/ undervarme.

TILBEREDNING I MIKROBØLGEOVN

For et godt sluttresultat anbefales stekeovn, men du kan bruke mikrobølgeovn. Behold posen på pizzaen, plasser midt i mikrobølgeovnen og varm opp på 800W i ca. 2 minutter.


ALLERGENER:

Hvetemel, melk, kan inneholde spor av soya.


Ingredienser: Hvetemel, ost 23,9% (gulost, mozzarella (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur)), potetmel, vann, tomatsaus 18,2% (tomatpulp, vann, sukker, salt, sitrusfiber, gjærekstrakt, oregano, krydder), pepperoni 7,3% (røkt svinekjøtt, salt, paprika, hvitløk, dekstrose (tapioka), konserveringsmiddel (E250, E508, E511), antioksidant (E392), surhetsregulerende middel (E330), startkultur), rismel, emulgator (E472e, E471, E412, E322 (soyalecitin)), vegetabilsk olje (raps), melbehandlingsmiddel (E300), salt, gjær, tørket surdeig av hvete (hvetemel, starterkultur), hvetegluten, enzym (amylase).






Food, Ingredient, Recipe, Cuisine