Square Harlem Ham, skinke

Staple food, Pizza, Recipe, Ingredient

Familiepizza med en halvdel ekte saftig skinke Bunnen på pizzaen er en såkalt «New York style» bunn, en knasende sprø og luftig mellomtykk bunn, midt mellom en klassisk italiensk og en typisk amerikansk bunn. Denne er hevet i 24 timer som gjør den luftig og sprø, og i tillegg forstek i glovarm vedfyrt stenovn. Alt for et perfekt sluttresultat.  

NÆRINGSINNHOLD

Per 100 g

Energi: 881 KJ (209 kcal)

Fett: 7,3 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 2,9 g

Karbohydrater: 26 g

- Hvorav sukkerarter: 1,5 g

Protein: 10 g

Salt: 0,98 g

TILBEREDNING

1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.


ALLERGENER:

Hvetemel, ost og kan inneholde spor av soya og sennep.


INGREDIENSER:

Hvetemel, knuste tomater, ost 115% (edamer) vann, kokt skinke 14,2% (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, maltodekstrin, antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), krydderekstrakt (hvitløk, macis, pepper), røkaroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt)), vann, solsikkefrøolje,extra virgin olivenolje, krydder (bl.a. hvitløk, pepper, oregano), tørkete potetflak, gjær, salt, oregano og maisstivelse.  

Kan inneholde spor av soya og sennep.