TRIPLE MEAT

Staple food, Ingredient, Recipe, Cuisine

Toppet med kjøttboller, pepperoni og skinke er dette en klassisk Peppes-opplevelse.


NÆRINGSINNHOLD

Per 100g

Energi: 978 KJ (233 kcal)

Fett: 8,9 g

- Hvorav mettede fettsyrer: 3,2 g

Karbohydrater: 28 g

- Hvorav sukkerarter: 1,8 g

Protein: 10 g

Salt: 1,1 g

TILBEREDNING

1. Varm opp ovnen til 225°C ved over- og undervarme.

2. Ta av plasten og sett pizzaen på stekebrett eller -rist.

3. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-14 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.


ALLERGENER:

Hvetemel,melk, soya.

Ingredienser: Hvetemel, vann, knuste tomater, mozzarella (melk, salt, mikrobiell løpe, melkesyrekultur), kokt skinke 4,3%(svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, maltodekstrin, antioksidanter(natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), krydderekstrakt (hvitløk, macis, pepper), røkaroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt)), kjøttboller 4,3% (storfekjøtt,storfefett, vann, soyaprotein, maismel, salt, hvit pepper, hvitløkspulver, ertestivelse, sukker, persille, dekstrose, antioksidant (natriumaskorbat)), pepperoni 3% (svinekjøtt,svinefett, salt, dekstrose, krydderekstrakt (paprika, pepper), krydder (cayennepepper, hvitløk, chilipepper, paprika), antioksidanter (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), konserveringsmiddel (natriumnitritt),røkaroma), extra virgin olivenolje, solsikkeolje, tørkete potetflak, krydder (bl.a. hvitløk, pepper, oregano), gjær, salt, provencalsk krydder (timian,rosmarin, oregano, salvie, basilikum), maisstivelse.