15. MARS / PEPPES I FRYSEN

Peppes Pizza er endelig på plass i frysedisken. Helt siden nyheten om Peppes frossenpizza kom rett før jul har folk etterspurt pizzaen. Nå finner du den i butikker over hele landet.

Når du kjøper denne frossenpizzaen i butikken kan du være trygg på at du får med deg hjem den ekte Peppes-smaken. Den sitter nemlig i den unike krydderblandingen i sausen, uendret siden Peppes Pizza åpnet dørene på den første restauranten i 1970.

Peppes i frysen kommer i tre varianter

Vi har laget to varianter av de mest populære restauranttypene og en vegetarvariant. Hver pizza skal være nok til to personer:


Triple Meat – Toppet med kjøttboller, pepperoni og skinke er dette en klassisk Peppesopplevelse.


Downtown Pepperoni - Kombinasjonen av den pikante Peppes-sausen, rause mengder med pepperoni, både skiver og terninger, og ananas, er laget for den halvdelen av Norges befolkning som er for ananas på pizza.


Chicago Green – Mange av oss ønsker å spise mindre kjøtt. Nå blir det lett å ha en «meatfree Monday». Vi har toppet vår vegetarpizza med rause mengder grillet paprika, rødløk og purre. Hele 17 % grønnsaker er det i denne pizzaen!

NÅ FINNER DU PEPPES I FRYSEDISKEN

Slik lager vi den

Vi bruker bare mel, vann, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, tørkede potetflak, gjær og veldig lite salt i deigen. Etter at deigen er eltet og delt i emner, hviler den i 24 timer i optimale omgivelser. Så starter selve bakingen med 15 min. heving i varmeskap før den presses forsiktig flat i flere omganger; to ganger med maskinkraft og en siste gang for hånd av italienske pizzaiolis. Dette ivaretar strukturen i gjærdeigen, og gir den fyldige bunnen det unike særpreget.


Så forstekes bunnen i en manuell vedfyrt stenovn, noe som gir bunnen det rustikke preget. Ovnen fyres med eik og bøk, og aromaen er med å sette smak på bunnen. 

Etter at bunnen er ferdig stekt, sauses den, ost strøs på, og til slutt legges våre nøye utvalgte toppinger på for hånd. Ingen blir like, alle blir gode!